• Dames SV Borger in actie voor de Samenloop voor Hoop!

  In 2020 doen de dames van SV Borger mee met de SamenLoop voor Hoop. Ze hopen door diverse acties veel geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. In de kantine aan de Drift staat een donatiebox waarin bezoekers van het sportcomplex kunnen doneren. De eerste donaties zijn inmiddels gedaan.

  Leuke acties
  Bij de collectebus blijft het natuurlijk niet. De dames hebben leuke acties bedacht en raden een ieder dan ook aan de website en Social media kanalen van de groenwitten goed in de gaten te houden.

  Knieperties
  De eerste actie is inmiddels in volle gang: knieperties bakken én verkopen! Speelster Marjolein Joling-Reinds hierover: “Onze wedstrijd ging op zaterdag 30 november niet door. Een mooie gelegenheid om te beginnen met bakken. We hebben er die eerste dag wel een stuk of duizend bereid!” Inmiddels staat de teller al flink hoger, want ook op doordeweekse avonden zochten de dames elkaar en het wafelijzer op. Joling: “Het is ook nog heel gezellig, voor de teambuilding dus ook uitstekend.”

  Vrijdag 13 en maandag 23 december bij AH
  Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de opbrengst voor het goede doel. De koekjes vliegen bij familie en bekenden al over de toonbank. Ook in de kantine worden ze goed verkocht. Aan alle anderen die de dames en vooral het KWF willen steunen is ook gedacht. De knieperties worden op vrijdag 13 en maandag 23 december tussen 17.00 en 20.00 uur verkocht in de plaatselijke Albert Heijn.

  SV Borger merchandise
  Bij de knieperties zal het niet blijven verklapt Joling alvast: “Het volgende is de verkoop van SV Borger merchandise in onze kantine. Iets wat onze club eigenlijk al jaren mist. Denk hierbij aan tassen, mutsen en armbandjes. Voor Sinterklaas helaas te laat, maar ook erg mooi voor onder de kerstboom.”