• Buro Hollema nieuwe shirtsponsor van SV Borger JO11-2

  In de loop van het afgelopen seizoen trad Buro Hollema toe als shirtsponsor bij de jeugd van SV Borger. Het team JO11-2 speelde in de afgelopen voorjaarscompetitie al met de sponsornaam Buro Hollema op de borst. Op de bijgaande foto staat het team dat in de afgelopen voorjaarscompetitie uitkwam als Borger JO11-2. Afgelopen zaterdag is de nieuwe competitie gestart en ook de nieuwe lichting van de JO11-2 speelt het komende seizoen in de mooie nieuwe shirts van Buro Hollema.

  De sponsorcommissie van SV Borger dankt de sponsor, die zich voor de komende jaren aan de succesvolle jeugdopleiding van de club heeft verbonden. Voor SV Borger is Buro Hollema geen onbekend bedrijf. Enkele jaren geleden speelde het ingenieursbureau uit Rolde een belangrijke rol bij de herinrichting van ons sportpark.

  Op hun website wordt het bedrijf als volgt omschreven: Buro Hollema is een ingenieursbureau dat management-, advies- en ingenieursdiensten levert op de gebieden omgevingsarchitectuur, ruimtelijke ordening, civiele & cultuurtechniek en participatie. 

  Contactgegevens Buro Hollema:
  Adres: Asserstraat 12, 9451 AC Rolde
  Tel: 0592 241313
  Mail: info@burohollema.nl
  Website: www.burohollema.nl

  Bij de foto: Achterste rij v.l.n.r. Menno Sieds Mensonides (sponsor) en Yvo Scheringa (sponsor). Middelste rij v.l.n.r. Jarno Nieboer, Oliver Kral, Quinten Wennemers en Niek Dijkhuizen. Voorste rij v.l.n.r. Sven Remmelink (trainer), Roan Rijnberg, Koen Elzinga, Stan Roosjen, Sem Kalk, René Wennemers (leider).