• Bossers & Cnossen jeugdsponsor bij SV Borger

  Al een aantal jaren is SV Borger bezig met het verbeteren van de kwaliteit van haar jeugdopleiding. Dat doet de club onder meer door te investeren in het nog beter opleiden van haar jeugdtrainers en het aanstellen van ervaren gediplomeerde jeugdtrainers op de selectieteams bij de jeugd.

  Uitbreiding sponsorschap
  De sponsorcommissie van de club ging in de afgelopen maanden op zoek naar sponsoren die een bepaalde leeftijdsgroep willen sponsoren om extra investeringen in de jeugd mogelijk te maken. Bij de oudste jeugd (de ‘bovenbouw’ bestaande uit de JO19- en JO17-teams) is Bossers & Cnossen bereid gevonden om als jeugdsponsor op te treden. Dit bedrijf uit Groningen trad aan het begin van dit seizoen reeds toe als shirtsponsor bij het JO19-1 team en komt nu ook achterop de shirts van de overige teams uit de ‘bovenbouw’.

  Succesvolle bovenbouw
  Zowel Borger JO19-1 als Borger JO17-1 probeert dit voorjaar promotie naar de hoofdklasse af te dwingen en beide ploegen zijn nog volop in de race. De JO19-1 van trainer Gert Bijker was afgelopen zaterdag het uitduel bij MSC Amslod JO19-1 met 2-3 en staat in de top 3 van de promotieklasse. En Borger JO17-1 -getraind door Ronald Bulthuis- is na de 0-4 uitzege op GRC Groningen JO17-1 momenteel zelfs koploper in de promotieklasse. De nummers 1 en 2 uit beide klassen promoveren naar de hoofdklasse.

  Wat voor een bedrijf is Bossers en Cnossen?

  Je werkt in de IT of met IT
  Bossers & Cnossen, de meest betrouwbare ICT partner

   

  Nu en in de toekomst gaat IT over de gebruiker. Bossers & Cnossen beheerst en beheert het hele speelveld. Van narrowcasting tot en met het inrichten van een complete werkomgeving via de Cloud. Ons doel? Iedere gebruiker de juiste IT-middelen.

  Dit doen we door het ontwikkelen en aanbieden van IT-middelen die het mogelijk maken om efficiënter, effectiever én leuker te werken! De wereld verandert razendsnel, technologische ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden en nieuwe producten en diensten komen en gaan in een razend tempo. Je kan vandaag de dag werken ín de IT en je kan werken mét IT. Dat eerste is een keuze, maar de tweede, daar ontkomt niemand meer aan.

  Eindgebruikers stellen steeds meer eisen aan IT-middelen; ze wensen dat het net zo gemakkelijk en vóór ze werkt als thuis. Het moet je werk efficiënter, effectiever en dus ook leuker maken.

  In een tijd waarin eindgebruikers steeds beter weten wat er digitaal mogelijk is, is het de uitdaging voor organisaties om daarop in te spelen door in de juiste middelen te faciliteren.


  Focus van techniek naar gebruiker
  De sleutel naar succes ten aanzien van efficiëntere IT-middelen is door als IT-afdeling niet naar de techniek te kijken, maar naar de gebruiker. Door de gewenste informatiestromen te faciliteren met middelen die echt bijdragen aan efficiënt en fijn samenwerken. Bijvoorbeeld door te informeren via narrowcasting in plaats van per e-mail.

  Narrowcasting, doelgericht communiceren via schermen
  Narrowcasting: De applicatie die zowel intern als extern heldere informatievoorziening faciliteert, onderlinge betrokkenheid verhoogt, informeren makkelijker maakt en meer bereik heeft onder bezoekers en medewerkers.

  Communiceer over de organisatie, projecten, lokale voetbal uitslagen of bijvoorbeeld veiligheidsinstructies en producten & diensten. Wissel organisatie informatie makkelijk af met live feeds zoals het laatste lokale nieuws en/of sociale media.

  Geschikt voor locaties waar mensen werken, wachten en geïnformeerd willen worden. Toepasbaar voor één scherm of meerdere schermen op één of meer locaties. Bepaal zelf welke informatie waar, wanneer en naar wie wordt overgebracht.

  Door gebruik te maken koppelingen met diverse softwarepakketten, nieuwsbronnen en onlinedata zorgen wij ervoor dat organisaties altijd actueel zijn.

  Het effect? Een snel, makkelijk en goed geïnformeerde doelgroep.

  Wij delen onze kennis graag!
  Wij hebben een missie en die is heel duidelijk; Wij streven ernaar de meest betrouwbare ICT partner te zijn en dat doe je niet alleen door de juiste en goede dienstverlening, daar hoort ook transparante kennisdeling bij. Kom ook naar één van onze kennissessies, ga voor meer informatie naar bnc.nl.