• Bossers & Cnossen en Oving Auto’s sponsoren SV Borger JO19-1

  Sinds kort staat de oudste jeugd van SV Borger er rond en tijdens de wedstrijden weer strak op! Bossers en Cnossen werd de nieuwe shirtsponsor van de JO19-1 en Oving Auto’s bood het team nieuwe poloshirts aan. Onlangs werden de sponsorfoto’s gemaakt en kregen de sponsoren als dank een boeket bloemen aangeboden.

  Of het aan de nieuwe kleding lag is nog niet helemaal duidelijk, maar feit is dat Borger JO19-1 kan terugkijken op een succesvol verlopen najaarscompetitie in de eerste klasse. De ploeg eindigde op een verdienstelijke tweede plaats in deze competitie. Afgelopen zaterdag werd in een hoogstaand en spectaculair duel koploper Annen in eigen huis met 4-6 verslagen. De hoge notering op de ranglijst zorgt er voor dat Borger JO19-1 na de winter uitkomt in de promotieklasse. Daarin hoopt het team promotie naar de hoofdklasse af te kunnen dwingen.

  Bossers & Cnossen
  Het ICT-bedrijf uit Groningen staat op de shirts van de spelers met de ondertitel "Sharing ideas & IT". We vroegen sponsor Marten van Vliet om in het kort iets te vertellen over het bedrijf: "Bij Bossers & Cnossen zien we ICT als commodity. Wij geloven dat een goed functionerende ICT-omgeving net zo gewoon moet zijn als water uit de kraan: overal beschikbaar, toegankelijk en betrouwbaar."
  Verder liet Van Vliet weten: "Met het sponsoren van de JO19-1 krijgen we een mooie ingang bij SV Borger. We dragen de jeugd een warm hart toe en gaan binnenkort met de club in gesprek over een uitgebreidere vorm van sponsoring".

  Foto: Staand v.l.n.r.: Marten van Vliet (Bossers&Cnossen), Kevin Fokkens, Twan Kuiper, Bas Kaspers, Tom Geerdink, Odin Blei, Tim Edens, Sven de Zeeuw en Devi van Klinken.
  Zittend v.l.n.r.: Jochem van Dijken, Robert Jan Oving, Thimo Groothedde, Dylan Berghuis, Gijs Roda, Bjorn Timmer en Ramon Radstaak.
  Op de foto ontbreken: Damien Banerij, Boris van ’t Klooster, Gert Bijker (trainer), Erik Timmer (leider) en Gosse Fokkens (leider).

  Oving Auto’s
  Oving Auto’s uit Buinen heeft een historie van meer dan honderd jaar. Het bedrijf wordt gekenmerkt als een betrouwbaar autobedrijf met vakmensen en kwaliteitsauto’s. Eigenaar Albert Oving laat weten: "Elke dag werken we met trots aan onze passie!".
  Het bedrijf is reeds vele jaren sponsor bij SV Borger en breidde het pakket onlangs uit met nieuwe poloshirts voor de JO19-1. Eigenaar Albert en zijn vrouw Carolien missen vrijwel geen wedstrijd van dit team, waarin één van hun zoons actief is.

  Foto: V.l.n.r. Kevin Fokkens, Jochem van Dijken, Twan Kuiper, Robert Jan Oving, Bas Kaspers, Thimo Groothedde, Tom Geerdink, Dylan Berghuis, Odin Blei, Gijs Roda, Tim Edens, Bjorn Timmer, Sven de Zeeuw, Ramon Radstaak, Devi van Klinken en Werner Oving (sponsor)