• Borger JO9-1 bekert verder

  Woensdag 21 februari was het dan eindelijk zover....de bekerwedstrijd tegen vv Harkstede. De wedstrijd was al vele keren uitgesteld en afgezegd door de weersomstandigheden of door de slechte veldconditie bij sv Borger. Uiteindelijk is er besloten om deze wedstrijd op een woensdagmiddag in Harkstede te gaan spelen.

  We begonnen goed aan de wedstrijd. Maar ook Harkstede had snelle jongens er bij. Willem ging de eerste helft op doel.
  Na een paar minuten spelen, mocht Borger een intrap nemen op de helft van Harkstede. Dennis ging achter de bal staan en schoot de bal in de linkerbovenhoek. (0-1) Ook Harkstede had hele goede kansen, maar Willem hield alles tegen.
  Twee doelpunten kregen we in de eerste helft ook nog cadeau van Harkstede doordat ze ze in eigen doel schoten. We gingen de rust in met een 0-4 voorsprong.

  De tweede helft ging Daan op doel.
  Al gauw kregen we een vrije trap doordat Thijmen door de tegenstander onderuit gehaald werd. Deze vrije trap werd mooi binnen geschoten door Dennis. (0-5)
  Harkstede bleef het proberen en dit resulteerde in 2 tegen tegengoals. (2-5)
  Borger bleef voetballen en steeds goed druk zetten. Hierdoor wisten ook Stijn en Bram nog te scoren. Ruben en Willem stonden hun mannetje in de verdediging en de tegenstander wist er niet meer langs te komen. Hugo heeft ons goed aangemoedigd vanaf de zijlijn. Iedereen heeft heel goed z\\'n best gedaan!
  De eindstand: 2-7. SV Borger JO9-1 bekert verder!!

  Een toeschouwer