• Borger JO13-2 kampioen !!!!

  Het is Borger JO13-2 vorige week gelukt om voorjaarskampioen te worden. In een spannende wedstrijd werd er met 3-2 gewonnen van de enige overgebleven concurrent Valthermond.

  Nadat in de afgelopen winterstop werd besloten om met een tweede JO13-team de voorjaarscompetitie in te gaan liep het van meet af aan lekker. Onder leiding van trainer Robbin Meijer en leider Wim Kuipers pakte Borger JO13-2 gelijk de koppositie. Maar ook Valthermond bleef haar wedstrijden winnen en omdat het uitduel bij Valthermond een gelijkspel opleverde bleef het spannend.

  Het kwam dus aan op de thuiswedstrijd tegen Valthermond en daarin kwam Borger al snel op een 2-0 voorsprong. Het kampioenschap leek binnen maar na rust slopen er toch de nodige zenuwen in het team en wist Valthermond de achterstand te verkleinen tot 2-1. Tien minuten voor tijd leek de wedstrijd beslist toen Borger er 3-1 van maakte. Diep in blessuretijd maakte Valtermond nog wel de 3-2 maar even later floot de scheidsrechter voor het einde en was Borger de terechte kampioen!
  Dit werd uitbundig gevierd onder de douche en met een rondrit door het dorp in de wagen van Krans, waarna de dag werd afgesloten met patat bij Kwalitaria Van der Laan.

  Mannen en dame van hartelijk gefeliciteerd!

  Op de foto staan de volgende spelers: William van de Berg, Roos Krans, Calvin Marissen en Bastien Johannes, Jesse Meijer, Yoram Rietdijk, Ruben Nijland, Jelmer Holtrop, Kars Lucas, Ruben Zweers, Tico Beck, Sam Reinigert Jersey Kuipers, trainer Robbin Meijer en leider Wim Kuipers. Op de foto ontbreken Erik Bruns en Abdulrahman Lahafi