• Borger JO11-3 wint 2e helft in vermakelijke wedstrijd

    Soms heb je van die wedstrijden. Je schiet op doel en de bal gaat er net binnenkantje paal in. Je schiet weer op doel, en ja hoor de keeper laat de bal net even glippen. Heerlijk als je dat overkomt, want je weet, vandaag kan niet meer stuk. Wat we ook doen het gaat onze kant op vallen. Afgelopen zaterdag mochten we op bezoek bij Zuidlaren jo11-3. Vanwege de strakke wedstrijdplanning en het gebrek aan goed ingezaaide velden mochten we de warming up doen op een klein stukje groen achter 1 van de doelen.

    Na een korte warming up mochten we dan toch echt het veld op om aan de wedstrijd te beginnen. De wedstrijd ging in de eerste helft redelijk gelijk op. Prima aanvallen en samenspel volgden elkaar op door wat slordige en dromerige momentjes en aan inzet was er bij de groenhemden geen gebrek. Maar zoals in de eerste alinea al beschreven het was een eerste helft waar alles goed viel, alleen helaas niet aan onze kant. Zuidlaren heeft 7 keer op ons doel geschoten, en zo kon het dus gebeuren dat we met een 6-1 achterstand de rust in gingen.

    In de rust vielen de monden van onze kids open, want in plaats dat de coach zei dat het niet zo goed ging was de coach eigenlijk heel tevreden over de eerste helft. Er werd hard gewerkt, het samenspel zag er bij vlagen goed uit en er werd gezamenlijk druk gezet. Toen de coach ook nog zei dat we de 2e helft zomaar eens konden gaan winnen dachten de meeste spelers waarschijnlijk dat hij gek was geworden.

    De 2e helft werd er weer gestreden, samen druk gezet prima samengespeeld met veel plezier en inzet. En warempel, de eindstand kwam uit op 8-4 voor Zuidlaren. Kortom 2e helft Zuidlaren jo11-3 – Borger jo11-3: 2-3!!

    Het is mooi om te zien hoe veel plezier onze spelers uitstralen, hoe hard er gewerkt wordt en hoe ze elke week proberen om de geleerde dingen uit de training proberen op te pikken. Complimenten!. Aankomende zaterdag thuis tegen LEO. U bent van harte welkom om onze toppers van de jo11-3 aan te komen moedigen op ons mooie sportpark de Drift!