• Borger JO11-3 kampioen zaalvoetbalcompetitie

    Zaterdag 3 februari jl. was de ontknoping in de zaalvoetbalcompetitie van Borger JO11-3. De mannen van trainer Floris Hiddink en leider Jeroen Goudbeek maakten zich op voor de laatste allesbeslissende wedstrijden in de sporthal in Nieuw-Buinen.

    Tom, Yoram, Dylan, Lasse, Sem, Teun, Jelmer, Senna en Twan moesten twee wedstrijden spelen en waren tot dat moment nog ongeslagen. Sterker nog, ze hadden de maximale score gehaald. In de eerste wedstrijd tegen SJO ZVC ‘14 was te zien dat de mannen nog wat nerveus waren, maar gelukkig werd die wedstrijd gewonnen met 3-1.

    De laatste wedstrijd was ook de belangrijkste en wel tegen De Treffer ’16 JO11-1. Evenals Borger had ook De Treffer tot dat moment nog alles gewonnen. Voor Borger was het de laatste wedstrijd in deze competitie en bij winst zouden ze kampioen zijn. Het was een erg spannende wedstrijd die gelijk op ging, al moet gezegd dat Borger wel het betere van het spel had. Gelukkig uitte zich dat ook in de eindstand. Borger won met 1-0 van De Treffer en had daarmee volledig op eigen kracht het kampioenschap binnengesleept. De indrukwekkende cijfers spreken voor zich:

    6 wedstrijden gespeeld, 6 gewonnen en een doelsaldo van 21 voor en 3 tegen. Een geweldige prestatie van spelers, trainer en begeleiding!