• Bijzonder einde van het seizoen 2019-2020

  Normaal gesproken zijn dit drukke weken bij SV Borger. Kampioensfeestjes, toernooien, barbeques, E&F-weekenden of andere activiteiten. Vanwege dat ellendige Corona-virus dit jaar helaas dus niets van dat alles.
  Toch waren er nog wel een aantal lichtpuntjes in de afgelopen weken. In de eerste plaats natuurlijk de promotie van ons 1e elftal naar de 4e klasse. Heel mooi en dik verdiend ook! 

  En gelukkig mochten we weer starten met trainingen. Voor onze jeugd ging op 30 april het licht weer op groen, de senioren begonnen enkele weken later. Voor een deel van de velden is het zomerse onderhoud uitgesteld zodat we enkele weken langer (tot 15 juni) door kunnen trainen. 

  Een ander lichtpuntje waren de onderlinge toernooitjes voor de jongste jeugd in de maand mei. Iedere zaterdagochtend kwamen er tussen de 60 en 80 jeugdspelers naar de Drift om toernooitjes te spelen. Een groot compliment voor de organisatoren Joep en Mark is op zijn plaats! 

  Financiƫle schade
  Ook SV Borger heeft financieel flink te lijden onder het Coronavirus. Doordat er vanaf begin maart geen wedstrijden meer zijn gespeeld vallen inkomsten voor de club weg. Hierbij valt voornamelijk te denken aan de kantine-inkomsten, maar ook andere inkomsten staan onder druk. Een groot deel van onze vaste kosten lopen ondertussen wel gewoon door!

  We willen in dit kader een moreel beroep op jullie doen om SV Borger in deze moeilijke tijd te blijven steunen door middel van jullie lidmaatschap. Daarnaast kijken we als bestuur kritisch naar alle kosten en doen we ons best om deze zoveel mogelijk te beperken.

  Contributie-inning
  Eind mei hebben de laatste contributie-inningen plaatsgevonden. Met het oog op het vorige punt doen we een beroep op jullie om deze termijnen niet te storneren. Mocht iemand een goede reden hebben waardoor contributie-betaling even niet mogelijk is neem dan contact op met onze penningmeester (penningmeester@svborger.com). Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.

  Bestuur SV Borger.