• Bestel nu het SV Borger Zomerboekje!

  Zomerboekjes vol met doe-opdrachten voor op het strand, op de achterbank van de auto op weg naar een verre vakantiebestemming, of gewoon voor thuis in de tuin, je vindt ze in alle soorten en maten. Een amateurclub die een eigen zomerboekje uitbrengt is echter wat nieuws. SV Borger is hierin uniek! De groenwitten brengen namelijk een prachtig boekwerkje uit vol met allerhande puzzels en vermaak. Voor jong en oud! Alles is zelf gemaakt en heeft ook nog eens een Borgers tintje. Dit maakt het een collectors item, die niet mag ontbreken in ieders reisbagage.

  Win-win
  “Via onze Social Media hebben we de afgelopen maanden geprobeerd om onze leden en volgers het nodige vermaak te blijven bieden, ondanks de Corona-crisis, waardoor het voetballen stil kwam te liggen”, aldus Joep Hiddink, één van de initiatiefnemers van het zomerboekje. Hij gaat door: “We kregen daarnaast natuurlijk wel mee dat de club een hoop inkomsten is mis gelopen. Dit hebben we bij elkaar gebracht. Met het zomerboekje creëren we een manier om de mensen ook in de zomervakantie te vermaken én daarnaast hopen we door de verkoop ook nog wat extra inkomsten voor de club te genereren. Win-win dus!”.

  Alles zelf bedacht
  Samen met de collega’s van de PR-commissie is Hiddink aan de slag gegaan. Het idee werd uitgewerkt en rolde afgelopen week bij de drukker van de persen. Het resultaat mag er zijn! Bladerend door het prachtig vorm gegeven boekwerkje komen we van alles tegen. Van een kleurplaat en een doolhof voor de allerjongsten, een Dr. Denker en sudoku’s voor de wat ouderen tot heerlijke gerechten en wijntips voor de volwassen. Je kan het zo gek niet bedenken! Op de middenpagina siert zelfs een heus SV Borger ganzenbord. “En alles zelf bedacht en zelf vorm gegeven”, benadrukt Hiddink met geenszins misplaatste trots. Eerlijk is eerlijk, het maakt het SV Borger zomerboekje inderdaad tot een waar collectors item!

  Bestel nu
  De zomervakantie staat al voor de deur. Er kan dus direct besteld worden. Dit kan heel eenvoudig. Stuur hiervoor een Whats-app bericht naar 06-57585688, vermeld hierin je naam, adres en het aantal exemplaren dat je wilt ontvangen. Je krijgt vervolgens een betaalverzoek. De kosten zijn 5 Euro per stuk. Voor bestellingen buiten de regio Borger kunnen daarnaast verzendkosten gerekend worden. Het boekwerk wordt vervolgens binnen een paar dagen bij je thuis bezorgd. Bestel snel en steun daarmee onze voetbalclub! Op = op!