• BESA en ZIBO shirtsponsoren uittenue Borger 1

  Borger 1 maakt tot dusver een uitstekend seizoen door. Na de onverwachte degradatie vorig jaar won de ploeg dit seizoen alle wedstrijden in de 5e klasse. Het enige doel voor de komende maanden is dan ook om zo snel mogelijk terug te keren in de 4e klasse en van daaruit kijken wat er verder mogelijk is.

  In het afgelopen najaar kreeg het team nieuwe uittenues aangeboden door de sponsoren BESA Engineering en ZIBO Zinger Mechanisatie. Beide sponsoren zijn reeds vele jaren verbonden aan SV Borger en na het stoppen van Univé als shirtsponsor was BESA er als de kippen bij om het bestaande contract op te waarderen tot het niveau van hoofdsponsor van het 1e elftal. ZIBO Zinger Mechanisatie besloot om het bestaande shirtsponsorcontract met nog eens vier jaar te verlengen en daarmee zit het eerste elftal de komende jaren weer goed in de kleding. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het groen, met de Keurslager en JTC Finance als shirtsponsor. Uit speelt men in het zwart, met op de voorzijde ZIBO Zinger Mechanisatie en achterop BESA Engineering.

  Beide sponsoren zijn regelmatig langs de lijn te vinden bij de wedstrijden van het eerste elftal. Jans Beijering (van BESA Engineering) heeft twee van zijn zonen (Calvin en Mylan) in de eerste selectie zitten en mist samen met zijn vrouw bijna geen wedstrijd. En ook Hendrik Zinger van ZIBO is regelmatig op het sportpark in Borger te vinden. Tijd voor een nadere kennismaking met beide sponsoren.

  BESA Engineering
  Besa Engineering is gevestigd aan de Bloemdijk in Borger. Het bedrijf van de vennoten Jans Beijering en Gerard Sanders is gespecialiseerd in werktuigbouwkundige en bouwkundige engineering. Het bedrijf richt zich op de ondersteuning van industriële bedrijven en grote ingenieursbureaus. Daarnaast ook projectmanagement in met name de voedings- en chemische industrie. Sinds kort heeft het bedrijf ook een vestiging in Jakarta.

  Daarnaast verzorgt het bedrijf ook bouwvergunningen en tekenwerkzaamheden van nieuw- en verbouw voor particulieren en bedrijven.

  Contact:
  Besa Engineering
  Bloemdijk 2a
  9531 JL Borger
  Tel : 0599 211 913
   

  ZIBO Zinger Mechanisatie
  Zinger is gevestigd aan de Rolderstraat en is producent van ZIBO machines. Het bedrijf heeft een ruim productenaanbod en maakt ook machines op specificatie. Zinger heeft een ruim magazijn dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van aardappel- en bietenrooiers. Onderdelen en zeefbanden worden veelal uit voorraad geleverd. Tevens richt Zinger zich op de slijtonderdelen van vrijwel alle grondbewerkingsmachines.

  Contact:
  Zinger Mechanisatie B.V.
  Rolderstraat 2a
  9531 TC Borger
  Tel : 0599 234 418


  Komend weekeinde speelt Borger het belangrijke uitduel bij MSC/Amslod uit Meppel. Dit is de enig overgebleven concurrent in de titelstrijd en de wedstrijd in Meppel begint om 15:00 uur.

  Onlangs kwam de 1e selectie samen met de sponsoren op de foto.

  Bij de foto:
  Achterste rij v.l.n.r. Jan-Peter Hoogeboom, Lambert Dries (teammanager), Mark Wolters (assistent-trainer), Arne Joling (trainer), Arjan van der Laan (elftalleider), Richard Jansen (assistent-scheidsrechter) en Devi van Klinken.

  Middelste rij v.l.n.r. Gerard Sanders (BESA), Jans Beijering (BESA), Menno Herink, Gijs Roda, Luuk Kenter, Matthijs Brink, Melvin Ottens, Mylan Beijering, Rowan Tiktak, Bone Timmer, Mark Meinema, Joep Hiddink, Hendrik Zinger (ZIBO).

  Voorste rij v.l.n.r. Calvin Beijering, Dylan Berghuis, Wouter Arends, Robert Oosting, Jasper Lubbers, Edwin Haandrikman, Tom Geerdink, Wiljan Vos, Benjamin Mazeau, Björn Everts en Odin Blei.