• Arne Joling ook komend seizoen trainer van SV Borger

    SV Borger en trainer Arne Joling gaan ook volgend seizoen met elkaar door. Daarmee gaat Joling zijn negende seizoen in bij Borger en daarmee is hij de langst zittende trainer bij de club.

    De spelersgroep gaf aan in het nieuwe seizoen graag verder te willen met dezelfde staf (die naast Joling bestaat uit de assistent-trainers Mark Wolters, Mark Meinema en Ronald Bulthuis en teammanager Lambert Dries) en ook het bestuur is tevreden met de aanpak van ‘team Joling’.

    Wat vindt Joling er zelf van? Dit seizoen kreeg de selectie een flinke impuls vanuit de jeugd. Dat is anders werken voor mij dan de jaren hiervoor, één van de dingen is dat er nu veel te kiezen valt. We beschikken over een mooie ruime selectie en ik denk dat er nog veel rek zit in deze groep. Met Jong Borger hebben we bovendien een ideaal podium voor jonge jongens om zich door te ontwikkelen tot ze wellicht over enige tijd klaar zijn voor de eerste elf. Bij het 1e elftal verloopt dit seizoen tot nu toe wat wisselvallig. Na een sterke start vielen we terug, maar we zitten nog steeds bij de kopgroep en wie weet wat er allemaal nog mogelijk is de komende maanden’ geeft een tevreden Joling aan.

    Het zou inderdaad mooi zijn voor de club om, in het jaar waarin het 75-jarig jubileum wordt gevierd, tot het eind mee te blijven doen om de prijzen. Zowel Borger 1 als Jong Borger is daarvoor nog volop in de race.