• Albert Heijn’s Voetbalpassie actie levert mooie cheque op voor SV Borger

  Wie tussen 13 september en 3 oktober de Albert Heijn in Borger binnen kwam kon er bijna niet omheen. Vanaf de toegangspoortjes liep men recht op een muur van voetbalsjaaltjes en shirtjes aan. Veel groenwit van de plaatselijke voetbalvereniging, maar ook de andere voetbalclubs in de omgeving waren vertegenwoordigd. Klanten van de supermarkt konden via de AH-app meedoen aan de landelijke ‘Voetbalpassie’ actie. Het leverde SV Borger een mooi bedrag op. Een cheque van €1231,- werd afgelopen zaterdag overhandigd aan voorzitter Erik Veen.

  Door: Erwin Beukema

  Verwachtingen overtroffen
  De actie komt voort uit de sponsorovereenkomst die de voetbalbond (KNVB) sloot met Albert Heijn. De voetbalbond en de grootgrutter besloten zich in te zetten voor de duizenden amateurvoetbalclubs die ons land rijk is. Door het kopen van vooraf geselecteerde actieproducten konden klanten spaarpunten verdienen voor een voetbalvereniging naar keuze. Een volle kaart leverde een Euro voor de club op. De clubkeuze moest gemaakt worden via de AH-app, dat maakte het best even spannend. Want hoeveel mensen gebruiken die app nou daadwerkelijk? Mede door veel reclame op de social media van de groenwitten bleek dat dit aantal in Borger en omstreken heel behoorlijk is. Het eindbedrag van ruim twaalfhonderd Euro overtrof werkelijk alle verwachtingen.

  Vrienden bedankt
  Voorzitter Erik Veen van SV Borger was dan ook in zijn nopjes toen hij de cheque afgelopen zaterdag op sportpark de Drift overhandigd kreeg van Sebastian Boerema, bedrijfsleider bij Albert Heijn Borger. Veen bedankte Albert Heijn en in het bijzonder natuurlijk de vestiging in Borger. Veen: “Sebastian en zijn team hebben ons als voetbalvereniging actief benaderd om materiaal aan te leveren om hier de winkel mee aan te kleden. In combinatie met de aandacht op onze eigen social media heeft dat ervoor gezorgd dat de actie in ons dorp echt ging leven. Zo zijn we gezamenlijk tot dit mooie bedrag gekomen. Maar de grootste dank gaat natuurlijk uit naar de vele vrienden van onze club die voor ons gespaard hebben. Fantastisch! En in deze tijd zeer welkom.