• AIVN nieuwe shirtsponsor SV Borger JO12-2

  Sinds het afgelopen najaar heeft het JO12-2 team van SV Borger een nieuwe shirtsponsor. AIVN prijkt de komende jaren als sponsornaam op de shirtjes van dit jeugdteam van SV Borger. Enkele weken geleden ontving sponsor Jos Jalving een bloemetje van de club en kwam hij samen met het team op de foto.

  AIVN - adviseurs & ingenieurs is actief op het terrein van veiligheid in en om gebouwen, zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen. "We zijn een expert op het gebied van beveiliging, brandveiligheid, externe veiligheid, milieuveiligheid en arbeidsveiligheid." geeft directeur Jos Jalving aan. "We zitten al een aantal jaren in Borger en hebben in maart 2018 een tweede vestiging geopend in Hilversum. Dat maakt de fysieke afstand tot de bestaande klanten en prospects in West- en Zuid-Nederland aanzienlijk kleiner."

  In Borger is AIVN gevestigd aan De Baander 2.
  Contactgegevens AIVN:
  Tel. 0599-235528
  E-mail: info@aivn.nl

  Bij de foto: bovenste rij v.l.n.r. Teun Goudbeek, Olle Iprenburg, Daan Jalving; onderste rij v.l.n.r. Joost de Kovel, Lasse Schreuder, Twan Veen, Ivar Kramer en Bas van der Molen. Op de foto ontbreken speler Thijs Huijben, de trainsters Maartje en Joyce en de leiders Erik en Jeroen.