Recente berichten

15-06-2016 - Voorlopige teamindeling jeugd seizoen 2016 - 2017
De afgelopen periode is de Technische Commissie Jeugd (TCJ) in samenwerking met de huidige en de toekomstige trainers bezig geweest met de voorlopige indelingen voor het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017. Alle betrokkenen hebben getracht om de nieuwe...
Lees verder


06-06-2016 - Gallerij der jeugdkampioenen van SV Borger.
De inwoners van Borger zal het niet zijn ontgaan: in de afgelopen weken kon regelmatig de kampioensvlag uit bij de jeugd van SV Borger. Hier volgt een overzicht van de vele voorjaarskampioenen. Op zaterdag 28 mei slaagden de talenten van Borger E1...
Lees verder


01-07-2016 - Indeling Borger 1 voor seizoen 2016-2017 bekend.
De KNVB heeft op vrijdag 1 juli de indelingen van de competities voor standaardelftallen gepubliceerd. Net als vorig seizoen zal Borger 1 uitkomen in de 3e Klasse D van district Noord. Door de toevoeging van vier clubs uit het district Oost en drie degradanten...
Lees verder


24-06-2016 - Boni en Van den Berg Isolatie sponsoren jeugdteams SV Borger.
In het afgelopen seizoen traden een tweetal nieuwe sponsoren toe als shirtsponsor van een jeugdteam bij SV Borger en onlangs kwamen beide teams met de sponsor op de foto. Boni supermarkt De aan de Grote Brink 11a in Borger gevestigde supermarkt werd...
Lees verder


06-06-2016 - Bossers & Cnossen en Yellowbird sponsoren Borger F3.
Vorige week konden wij u berichten over het kampioenschap van Borger F3. Na een spannende voorjaarscompetitie werd het slotduel bij ACV met 1-2 gewonnen en daarmee was het kampioenschap een feit. De voorjaarscompetitie werd gespeeld in prachtige gesponsorde...
Lees verder


30-05-2016 - Louter winnaars op Ten Broeke 4 tegen 4 toernooi SV Borger.
Vrijdag 27 mei organiseerde SV Borger weer haar jaarlijkse 4 tegen 4 voetbaltoernooi voor voetballertjes van 5 t/m 12 jaar. U weet wel, de categorie die nog zonder tactische beslommeringen zich vol overgave inzet om de bal in het net van de tegenstander...
Lees verder


07-07-2015 - Technisch Jeugdbeleidsplan
In de bijalge het Technisch Jeugdbeleidsplan van SV Borger. Dit technisch jeugdbeleidsplan is eind mei gepresenteerd....
Lees verder


06-08-2012 - Huishoudelijk reglement SV Borger.
Zie de bijlagen....
Lees verder


06-08-2012 - Aanmeld- en machtigingsformulier nieuwe (senior) leden.
Zie de bijlage....
Lees verder


Recente foto`sActueel

Voorlopige teamindeling jeugd seizoen 2016 - 2017
<15-06-2016>

De afgelopen periode is de Technische Commissie Jeugd (TCJ) in samenwerking met de huidige en de toekomstige trainers bezig geweest met de voorlopige indelingen voor het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017.
Alle betrokkenen hebben getracht om de nieuwe (voorlopige) indelingen zo zuiver en correct mogelijk te houden voor alle spelers en speelsters van onze club. Het Technisch Beleidsplan Jeugd is hierbij als leidraad gebruikt.
Voor de E- en F-junioren zal er net als voorgaand seizoen weer gewerkt worden met een wachtlijst voor nieuwe leden. Voor een nadere toelichting hierop verwijzen we u graag door naar het Technisch Beleidsplan Jeugd.
We hopen dat jullie met evenveel voetbalplezier en enthousiasme het nieuwe seizoen weer de trainingen en wedstrijden zullen bezoeken.
 
Indien je naar aanleiding van de voorlopige indeling nog vragen of opmerkingen hebt, dan kun je contact opnemen met ondergetekende.
 
Met vriendelijke sportgroet,
Namens de Technische Commissie Jeugd
Arne Joling
06 - 13 55 23 30

Bijlage: Teamindeling A-jeugdTeamindeling A-jeugd

Bijlage: Teamindeling B-jeugdTeamindeling B-jeugd

Bijlage: Teamindeling C-jeugdTeamindeling C-jeugd

Bijlage: Teamindeling D-jeugdTeamindeling D-jeugd

Bijlage: Teamindeling EF-jeugdTeamindeling EF-jeugd


Gallerij der jeugdkampioenen van SV Borger.
<06-06-2016>

De inwoners van Borger zal het niet zijn ontgaan: in de afgelopen weken kon regelmatig de kampioensvlag uit bij de jeugd van SV Borger. Hier volgt een overzicht van de vele voorjaarskampioenen.

Op zaterdag 28 mei slaagden de talenten van Borger E1 er in om grote concurrent Beilen E1 te verslaan. Na een 1-1 tussenstand trok Borger in de slotfase de overwinning naar zich toe (3-1) en daarmee promoveert deze talentvolle lichting volgend seizoen naar de hoofdklasse.

Op dezelfde dag werd ook Borger F3 kampioen, de kampioensfoto van deze ploeg moet nog worden gemaakt en zullen we meenemen in onze editie van volgende week.

Een week eerder had Borger F2 de opdracht om met zes doelpunten verschil te winnen bij nummer laatst LTC F4. De zenuwen speelden de jongens duidelijk parten want bij rust stond het 2-2. In de tweede helft gooide Borger echter alle schroom van zich af en de uiteindelijke 2-8 overwinning was precies voldoende voor het kampioenschap.

Op dezelfde speeldag werden ook de B-junioren van Borger, spelend in de combinatie Borger-BBC, kampioen door thuis met 2-0 te winnen van SVBO B2.

En Borger E3 werd een week eerder al kampioen door op bezoek bij naaste belager ZFC Zuidlaren E6 met 1-5 te winnen.

Alle teams zijn inmiddels gehuldigd door vertegenwoordigers van de club en alle spelers hebben inmiddels een mooie kampioensmedaille ontvangen. Het spreekt vanzelf dat het bestuur en de jeugdcommissie blij zijn met de mooie resultaten. En voor de teams die deze keer net geen kampioen werden: na de zomer gaan we het gewoon opnieuw proberen!

Hieronder een overzicht van de jeugdkampioenen in beeld...

Borger E3

BBC/Borger B2

Borger F2

Borger E1

Borger F3


Indeling Borger 1 voor seizoen 2016-2017 bekend.
<01-07-2016>

De KNVB heeft op vrijdag 1 juli de indelingen van de competities voor standaardelftallen gepubliceerd. Net als vorig seizoen zal Borger 1 uitkomen in de 3e Klasse D van district Noord. Door de toevoeging van vier clubs uit het district Oost en drie degradanten uit de 2e Klasse J zijn het echter niet louter bekenden die de mannen van Arne Joling zullen treffen.
 
Met name de toevoeging van de clubs uit Oost kwam als een volkomen verrassing uit de hoge hoed van de KNVB. Wel een leuke verrassing overigens. Zo komen de Borgernaren nog eens op andere sportvelden en qua reistijd maakt het ten opzichte van vorig seizoen op het eerste gezicht allemaal niet zo heel veel uit. De nu ontbrekende teams (o.a. Marknesse, Willemsoord, Veenhuizen) waren immers ook niet de meest nabije.
Sportief gezien wordt het een mooie stevige uitdaging! De nieuwelingen uit Oost zijn niet de minsten. SC Lutten springt eruit, zij speelden zelfs een beslissingswedstrijd om het kampioenschap. Maar ook de anderen eindigden erg ruim boven de streep en mogen dus gezien worden als stabiele derde klassers. De degradanten uit 2J zijn een niveautje hoger gewend, ze redden het daar net niet, maar zullen wel gebrand zijn om weer zo snel mogelijk terug te keren. Makkelijke tegenstanders mogen de groenhemden dus niet verwachten.
Ook Borger is echter een stapje verder dan vorig seizoen. De selectie is redelijk intact gebleven en voor de wel vertrokken spelers lijken adequate vervangers gevonden te zijn. De spelersgroep weet bovendien inmiddels, na een jaartje ervaring opdoen, wat er in de derde klasse wordt gevraagd.
Borger zal net als de voorgaande jaren van de eigen kracht uit moeten gaan. Als dat lukt, dan hoeven de groenwitten voor niemand bang te zijn. Daar hebben we de afgelopen seizoenen menig voorbeeld van gezien! Waar het de mannen van Arne Joling gaat brengen zal na de vakantie blijken. De selectie heeft op zaterdag 30 juli de eerste training op het programma staan. Op 13 augustus zien we de groenhemden voor het eerst in actie in een oefenwedstrijd in Bovensmilde tegen BSVV.
 
3e Klasse D (KNVB District Noord)
SV Borger       
CSVC
DESZ (2J)
Elim
Fit Boys
Hardenberg ’85 (Oost)
Hollandscheveld
SC Lutten (Oost)
SV Nieuwleusen  (Oost)
SC Rouveen (2J)
SCD ’83 (Oost)
SVN ‘69
Vitesse ’63
ZZVV (2J)Uitslagen afgelopen week
SpeeldatumThuisploegUitploegTUOpmerkingen
Geen uitslagen gevonden
Wedstrijdprogramma
SpeeldatumAanvangThuisploegUitploegOpm/Scheids
Geen activiteiten gevonden


KNVB